Vedligeholde webshop

Der er mange krav til driften af en moderne netbutik og det at vedligeholde webshop.

Jeg kan assistere eller varetage det tekniske vedligehold af webshoppen gennem alle led i processen fra at samskrive produkttekster til kodeudvikling på avancerede butiksfunktioner.

Dermed kan indehavere af netbutikker fokusere på det de er bedst til: yde den bedste oplevelse til kunden fra den stærkeste mulige position.

FRA FORDEL TIL FAKTURA

Teknisk vedligehold af webshop betyder at forblive konkurrencedygtig.

Det handler om at være forberedt og implementere de konstant skiftende krav fra de teknologiske giganter som formidler kontakten mellem din webshop og dine kunder, især Google og Facebook.

Det er afgørende at beholde og udvikle på sin position på nettet ved at implementere nye krav og være med på alle teknologiske tiltag – millisekunder sparet eller en plads højere op på listen udmønter sig i kontant løft i omsætning.

Det er afgørende at automatisere alle manuelle processer der fører til mere salg. En vigtig del af denne strategi er at investere i automatiske emails, nyhedsbreve, shopping platform mm. så disse passivt kan generere omsætning – det sparer tid og penge.

ADMINISTRATION OG DRIFT AF NETBUTIKKEN

Jeg har de sidste 5 år arbejdet selvstændigt med at yde konsulentydelser til webshops og hjælpe med at navigere i et konstant skiftende landskab af industristandarder indenfor alt fra synlighed på søgemaskiner til betalingsmetoder.

I udgangspunktet kan jeg tilbyde at løfte alle aspekter af webshop administration og vedligeholdelse. Dette indbefatter:

  • SEO / Søgemaskine optimering med industriførende værktøjer
  • Administration af teknisk platform / opdateringer og modernisering af din webshop
  • Modernisering og vedligehold af frontend / grafiske udtryk til at møde moderne krav til f.eks mobilvenlighed, intelligent navigation og den smidigste vej fra landingsside til køb
  • Indeksering af varer til konkurrence på sammenlignings tjenester som Google Shopping, Facebook o.a.
  • Design og vedligeholdelse af reklamekampagner på Google eller Facebook.
  • Vedligeholde og opdatere produktporteføljer fra kontakt til leverandør til opdatering af sæsonkampagner på webshoppen.
  • Opsætning, monitorering og design af nyhedsbrevskampagner, eksempeltvist automatiske opfølgningsmails segnmenterede efter varekøb

Vedligeholde webshop - vedligeholdelse af netbutikker

FÅ FORDELENE AF AT INDGÅ I ET WEBSHOP NETVÆRK

Ved at bruge mine konsulenttjenester gør du brug af erfaring fra andre webshops der benytter sig af Voxop og mine samarbejdspartnere Webkonsulenter.dk og Qliving.com.

Sammen er opmærksomme på alle nye standarder og krav, samt kender de bedste løsninger på det danske marked.

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud – se også hvad VOXOP tilbyder hvis du skal have en ny webshop, skal flytte webshopoptimere en salgsside og sourcing af programmører.

Ring 7734 2007 eller skriv via formularen nedenunder.