Ny webshop

Du har ideen og passionen – jeg kan jeg tilbyde den tekniske ramme til at starte en ny webshop med nemme løsninger, gode aftaler og fordelagtige priser på alt i butiks drift fra serverplads til fragtmuligheder.

FÅ EN AFPRØVET, PROFESSIONEL OG SIKKER NETBUTIK LØSNING

At drive en webshop betyder mange nye udfordringer og nye ting at lære. Måske har du erfaring med handel fra et lokale. Måske har du en ældre webshop der trænger til at blive udskiftet med en mere konkurrencedygtig udgave. Måske har du bare en god ide og ønsker at komme igang med det samme.

Jeg tilbyder en totalløsning bygget på woocommerce, som er den mest populære webshop løsning i dag og bygger på det vellidte cms miljø wordpress.  Det er stabilt, sikkert og anerkendt verden over og især tilpasset danske forhold. Vigtigst af alt er det nemt.

Den løsning jeg tilbyder bygger på mange års erfaring på det danske webshop marked, hvor alle arbejdsgange i din netbutik f.eks:  lagerstyring, ordrehåndtering, forsendelse og bogføring har den nemmeste mulige drift.

Ny webshop i Danmark er en Woocommerce
Woocommerce ligger #1 i markedsandele i Danmark

FRA KONCEPT TIL DIN FØRSTE ORDRE I DIN NYE WEBSHOP

Igennem dialog kan vi sammen afgrænse hvilket ambitionsniveau du sigter efter, hvor mange varer du vil føre og hvilke løsninger du ønsker at anvende – fra de helt simple til de meget avancerede.

Derefter får du et prisfast tilbud. For at du kan starte bedst muligt, skaber vi et overblik over hvilke aftaler du skal indgå før du kan begynde – alt fra betalingsindløsere til fragtaftaler.

Sammen hjælper vi dig med at opnå succes med din ide, fra koncept til den første forsending.

HVAD KOSTER DET AT LAVE EN NY NETBUTIK?

Prisen varierer efter ambitionsniveau, tekniske ønsker og udbud af services til dine kunder. Som grundregel kan man sige at jo mere man har forberedt sig på forhånd jo billigere bliver det. Medier, billeder, tekster, grafisk udseende – det hele spiller ind på hvordan en ny webshop skal se ud og hvad prisen bliver.

Jeg tilbyder alle typer løsninger – lige fra en ny netbutik der kan være klar i morgen med få gode standardløsninger – til den store tilpassede og helautomatiske løsning. Jeg samarbejder med Webkonsulenter.dk for at sikre at alle løsninger kan imødekommes og der er ekspertise til alle typer specifikationer.

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud – se også hvad VOXOP tilbyder hvis du skal have flyttet en webshop, har brug for vedligehold, optimere en salgsside og sourcing af programmører.

Ring 7734 2007 eller brug formularen nedenunder.