Source udviklere

I den daglige drift af en webshop støder man ofte på begrænsninger. Hvis man ikke har internt ansatte resurser, er den nemmeste løsning at source udviklere fra anden side.

Jeg tilbyder at projektstyre et forløb med eksterne udviklere for opgaver store og små. VOXOP har et bredt netværk af samarbejdspartnere der kan løse enhver opgave hurtigt, effektivt og økonomisk.

SOURCE UDVIKLERE VIA FREELANCEPORTALER

I de tilfælde hvor en afprøvet, kvalificeret udvikler ikke er tilgængelig – eller dit behov er så specifikt at det kræver en snæver ekspertise, så benytter jeg globale freelancerportaler som Freelancer, Fiverr og danske portaler som Worksome og Amino.

Processen med at afprøve en ny ekstern udvikler er mere tidskrævende, da kvalitet af leveret produkt og kommunikation i processen er afgørende. Jeg bruger et framework til at hurtigt evaluere kvaliteten af en ekstern udvikler – dog vil mit fokus altid være på kvalitet frem for pris og nærområde frem for at bruge udviklere fra andre kontinenter. Her spiller kulturel forskellighed, tidzoner og arbejdsmoral en stor rolle.

Det at bruge gode eksterne udviklere er en stor glæde og hjælp til at hurtigt få løst problemer og ønsker – der er ingen grund til at bruge tid på ukvalificeret resultat.

SOURCE PROGRAMMØRER

Har du brug for at udvikle en særlig funktion, rette fejl i software eller få produceret eget plugin eller app, så skal du bruge en af de programmører VOXOP bruger som faste samarbejdspartnere.

Det at få kodet særlige funktioner til at automatisere en driftsproces er som regel en investering der betaler sig næsten med det samme. Det at rationalisere driften er et vigtigt område og her kan det at source programmører skabe værdi fra starten.

SOURCE GRAFIKERE & DESIGNERE

Den grafiske identitet bliver som regel ikke højt nok vægtet i en travl butik, men det er denne del der giver det bedste umiddelbare løft til din webshop.

Kompositioner, farver, placering og andre visuelle clues bliver omsatte til øget salg, ofte selvom det ikke er umiddelbart til at afkode hvad der er godt design – der er brug for en fagmand i form af at source grafikere og visuelle designere.

Jeg hjælper dig med at finde den rette samarbejdspartner ved at source designere til alt fra overordnet visuel identitet til nyhedsbrevs fotos.

Source udviklere, find eksterne freelancere

FRA IDE TIL RESULTAT

Et forløb med at udvikle en app, plugin, driftsudvidelse eller andre særlige funktioner starter med at du har et klart specificeret behov. Sammen taler vi behov og løsning igennem indtil at opgaven er klar til at blive udviklet.

Jeg håndterer udviklings forløbet fra kontakt til udviklere til kvalitetssikring af løsningen indtil at specifikation er mødt og du er tilfreds.

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud – se også hvad VOXOP tilbyder hvis du skal have en ny webshop, flytte din netbutik, har brug for vedligehold eller optimere en salgsside.

Ring 7734 2007 eller brug formularen nedenunder.