Flytte webshop

Har du brug for at flytte webshop fra en dårlig løsning, et gammelt domæne eller en sløv server, så har kan jeg tilbyde en hurtig overgang uden nedetid.

Afhængigt af hvad du ønsker at ende op med, er udgangspunktet en komplet overførsel hvor alle data flyttes fra din netbutik inkl. kundedatabase, ordrer, produkter, kategorier, mailkonti og andet.

MIGRATION AF NETBUTIK

Nogle butiksejere oplever begrænsninger de ikke kan leve med på den platform de opererer på.

Kommer man f.eks. fra en Magento platform, kan den tekniske vedligeholdelse og udviklingsomkostninger være en væsentlig grund til at skifte webshop til en anden butiksplatform.

Har man en Virtuemart butik, så er tiden kommet til at skifte da man med rette skal være bekymret for udviklingen af denne platform.

Andre ønsker at flytte deres netbutik væk fra hostede løsninger, som f.eks Scannet, for at have større kontrol over data, udvikling eller bare have flere muligheder end hvad faste systemer kan tilbyde.

FLYTTE WEBSHOP TIL ET ANDET SERVERMILJØ

Har du behov for at tage din webshop med alle dine data og flytte til et nyt servermiljø, tilbyder jeg et skift der indebærer et skift til FastComet, som er anprist som den bedste og hurtigste serverløsning til europæiske netbutikker.

Flytning af webshop til en ny server indebærer migration af din netbutik, filer, database og alle email konti og beskeder. Siden at salgsplatformen ikke skiftes vil der ikke være skift i aftaler eller ydelser.

SKIFT AF WEBSHOP PLATFORM TIL WOOCOMMERCE

Har du brug for at flytte webshop ved at skifte salgsplatform, tilbyder jeg et sikkert og hurtigt skift til Woocommerce, som er den mest populære butiksplatform i dag. Det er et system som er nemt at betjene, det har et stort dansk miljø og et frit marked for tredje parts integrationer til alt fra MobilePay til automatiske og segmenterede opfølgningsmails.

Med dig i kontrol for et Woocommerce system har du muligheden for at benytte dig af de bedste aftaler for betaling, forsendelse, automatisk bogføring og meget andet der gør driften effektiv og konkurrencedygtig.

Flytte webshop eller flyt netbutik til en ny server

HVAD KOSTER DET ?

Prisen varierer efter de mange variabler der er i denne process, såsom mængden og omfanget af det data du ønsker at migrere, hvilken platform du ønsker at fortsætte med og hvilke revideringer af opsætning vi aftaler.

Udgangspunktet og målet er den hurtigste, sikreste flytning af din webshop til et miljø med de optimale betingelser for udvikling og omsætning.

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud – se også hvad VOXOP tilbyder hvis du skal have en ny webshop, har brug for vedligehold, optimere en salgsside og sourcing af programmører.

Ring 7734 2007 eller brug formularen nedenunder.