Optimere webshop

Ønsker du at forbedre din netbutiks omsætning, så er det at teknisk optimere webshop eller anden salgsplatform en væsentlig del. Ikke alene sætter det rammen for dine kunders købslyst, det udmønter sig i konkret placering i søgeresultater.

OPTIMERE WEBSHOP OG SÆLG MERE

Det at optimere webshop betyder en struktureret teknisk gennemgang fra kælder til kvist, efterse alle løsninger, skaffe sig af med gammel ballast og opgradere alle vigtige komponenter. En langsom netbutik eller dårlig mobilvisning vil drive kunderne videre.

Jeg hjælper til med at løfte din webshop til dens bedste mulige niveau og lader resultaterne afspejle sig på bundlinjen.

For at fastholde kunden fra produktvisning til køb er det nødvendigt med et stærkt fundament uanset hvilken butiksplatform man anvender. Der er stor forskel på butikkers ydelse, sikkerhed og brugervenlighed – men den fælles faktor er at summen af disse tekniske forhold gør en forskel på antal ordrer i det konkurrencemiljø ens butik befinder sig i. Beskaffenheden af den tekniske platform afspejler sig på bundlinjen. Så nemt er det.

BUTIKSOPTIMERINGS ANALYSE OG HANDLEPLAN

For at optimere din webshop eller anden salgsplatform er det nødvendigt at vide hvad der kan gøres. Hos mig kan du hos mig bestille en analyse af din netbutiks præstation hvor du får et klart overblik over hvor din butik yder godt og hvor webshoppen ikke konkurrer som den kunne.

På baggrund af denne analyse udfærdiger jeg en enkel, nemt overskuelig prioriteret handleplan der er lige til at gå til og som jeres virksomhed kan omsætte til forbedringer i det tempo I har behov for.

OPTIMERE SERVER, PLATFORM OG EKSTERNE RESURSER

Netbutikker har hovedsaligt brug for at sørge for at de er på den rigtige serverplatform, at deres salgsplatform er godt vedligeholdt og opdateret og at hele indlæsningsprocessen er lynhurtig ved at være opmærksom og besparende i brug af interne og eksterne tjenester.

Jeg samarbejder med Webkonsulenter.dk om serverløsninger til alle typer salgsplatforme. Fælles for dette er at vi bruger et specialiseret butiksserver miljø, der er bygget til at levere en hurtig og sikker købsoplevelse.

En kernestrategi i dette er at bruge de mest effektive partnere til at levere de rigtige certifikater, cachering, billedelevering og andre elementer der skaber en teknisk velkørende webshop.

OPTIMERING TIL MOBIL OG SØGEMASKINER

Mobilvisninger har for længst overhalet alle andre måder at undersøge køb. Google gør sig klar til at lade mobilvisninger kommer først over alle andre visninger, så har din virksomhed ikke en klar mobil-først politik, så er det nu de skal handles. Dårlige mobilvisninger er ikke konkurrencedygtige og bliver det mindre for hver dag der går.

 

Optimere webshop, optimer netbutik mobile andele
Allerede i januar 2017 udgjorde mobilvisninger størstedelen af alt besøgstraffik

Henvend dig for en optimeringsstrategi for mobile visninger uanset hvilken platform du er på.

Søgemaskineoptimering giver sig selv, hvis du ikke har optimeret dine salgsider til google, så taber du til de konkurrenter der har lagt dette arbejde. Kontakt mig for et uforpligtende tilbud til hvordan du hurtigst muligt får SEO optimeret dine vigtigste sider og produkter.

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud – se også hvad VOXOP tilbyder hvis du skal have en ny webshop, flytte en netbutik, har brug for vedligehold og sourcing af programmører.

Ring 7734 2007 eller brug formularen nedenunder.